-
Čas přípravy15 minut
-
Doba vaření0 minut
-
Porce5
-
Celkový čas15 minut
Olomoucké tvarůžky obsahují vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a minimální množství tuků. Najdeme v nich také vyšší obsah vápníku a díky své nízké energetické hodnotě je můžeme zařadit do redukční diety. Můžeme z nich připravit hned několik teplých i studených pokrmů. Dnes z nich připravíme pomazánku.
Pikantní tvarůžková pomazánka je především výtečná, ale také velmi rychlá a snadná na přípravu. Zamícháme pár surovin a máme hotovo. Skvěle se hodí k oblíbenému pečivu jako rychlá svačinka.
Suroviny – Pikantní tvarůžková pomazánka
- Tvarůžky
- Měkký tvaroh
- Ricotta
- Česnek
- Cibule červená
- Paprika mletá
- Drcený kmín
- Chilli mleté
Postup přípravy – Pikantní tvarůžková pomazánka
- Do středně velké misky nastrouháme tvarůžky najemno a červenou cibuli nakrájíme nadrobno.
- K tvarůžkům a cibuli přidáme měkký tvaroh, ricottu a prolisovaný stroužek česneku.
- Přidáme mletou červenou papriku, drcený kmín a chilli dle chuti.
- Důkladně promícháme, dáme vychladit do lednice a poté můžeme podávat s oblíbeným pečivem.
Vyzkoušejte také:
Ingredients
Pikantní tvarůžková pomazánka
Mohlo by se vám líbit
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Leave a Review